044 360-29-09
050 360-29-09
098 360-29-09
вул. Гончара 26-б
пн-сб 11:00-18:00
дивитися на мапі
- Блог
Декоративні подушки в інтер'єрі – створюємо затишний будинок своїми руками

Декоративні подушки в інтер'єрі – створюємо затишний будинок своїми руками

У дорослому житті нам так не вистачає таких простих і теплих речей, які могли б нас заспокоїти. Але ви завжди можете створити в своєму будинку ту атмосферу, яка допоможе вам пережити важкі хвилини або просто повернутися в дитинство хоч на кілька хвилин.

Йдемо в магазин чи обставляємо будинок на свій смак? Сьогодні більшість товарів приїжджає з Китаю. Випуск кожного продукту відбувається мільйонними тиражами, які розходяться світом і зустрічаються в кожному будинку.

Для тих, хто не хоче жити як під копірку, обставляючи будинок промисловими речами, хто бажає зробити його незвичайним і цілком «своїм», можна прикрасити інтер'єр дизайнерськими подушками. Колекція Казкова країна створена саме для тих, хто бажає створити теплий та затишний будинок, в якому кожна дрібниця буде на своєму місці.


Будинок, у якому буде так само тепло, як у дитинстві

Найсильніші спогади йдуть до нас із дитинства. Коли ми ображалися або хворіли, коли відбувалося щось важливе з нашого дитячого погляду, ми бігли до батьків чи бабусі, куталися в їхній теплий плед, втикалися носом у мамин халат, і все ставало на свої місця. І небо було голубе, і сонце сяяло яскравіше, і проблеми йшли. Милі дрібниці, такі рідні, можуть нагадати нам про це.

Наскільки ми цінуємо речі, які придбали на китайському ранку? Ви готові передати їх у спадок вашим дітям або просто викинете у сміття найближчим часом? Чи, може, ви хочете створити ту неповторну атмосферу для себе та ваших дітей, яка зігріватиме у складні дні та посилюватиме радість у свята?

Тоді вам до нас. Декоративні подушки від KAANNI, з дитячими або геометричними малюнками, виконані вручну всього в декількох екземплярах, допоможуть вам у створенні атмосфери кохання та тепла.

Ручна вишивка на декоративних подушках або в'язаний плед – це зроблено в одному-двох примірниках. Ексклюзивні речі, які захочеться залишити своїм дітям. Саме вони стануть тим острівцем затишного будинку з дитинства, який допоможе подолати проблеми дорослого життя.

Створюючи затишний будинок зараз, ви робите неоціненну роботу. Казкова країна – це світ очима дітей. Той світ, до якого завжди хочеться повернутися. Створюйте свої традиції, які будуть передаватися з покоління в покоління, які зміцнять сімейні узи та принесуть у будинок любов, затишок та тепло.

Дизайнерські подушки в інтер'єрі

Декоративні подушки – один із способів зробити свій світ різноманітнішим. Ви завжди можете вибрати вишиту дизайнерську подушку, яка максимально відповідатиме інтер'єру вашої квартири.

У колекціях від KAANNI ви можете вибрати декоративні вишиті подушки по дитячих малюнках, вишивку з оберегами, геометричні малюнки. І все це в різних кольорах та розмірах. Ви прихильник жорсткого урбанізму чи стилю Хай Тек? Чи потрібні м'які матеріали у достатку скла та бетону?

Ще як потрібні. Саме вони стануть острівцем тепла у будинку, насиченому новими сучасними технологіями. Декоративні подушки – ознака стилю та смаку їх власника. А якщо ви не знайшли потрібний малюнок або сумніваєтеся в тому, чи підійде колір – дзвоніть. Ми зробимо вам ексклюзивний дизайн, який відповідатиме характеру вашого будинку.


Повернутися до списку